Teamfoto Aannemersbedrijf GLD
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg
Wat te doen bij een stroomstoring Redactie, 10 februari 2024
Hulp nodig bij een stroomstoring? Aannemersbedrijf GLD helpt u verder in Hengelo!

Stel u bent net aan het koken en plotseling is er geen stroom meer. Stel u bent aan het klussen in huis en plotseling is er geen stroom meer. Wanneer u te maken krijgt met een stroomstoring, komt dat nooit gelegen en wilt u dit snel laten oplossen.

De stappen voor het uitvoeren van de stekkerproef

Als de stroom uitvalt, moet u als eerste de stekkerproef uitvoeren. Als u wilt nagaan of een apparaat of elektrische aansluiting defect is, kunt u eenvoudig de stekkerproef uitvoeren. Gemiddeld genomen duurt het zo'n 10 minuten om de stekkerproef uit te voeren, afhankelijk van de grootte van uw huis en het aantal elektrische apparaten dat u gebruikt.

Indien u niet zeker bent van uw eigen vaardigheden, is het aan te raden om de hulp van een elektricien in te roepen. Let op: bij een defect apparaat kunnen de kosten van een elektricien hoog oplopen. Dit komt doordat de elektricien toch is langs geweest en kosten heeft gemaakt terwijl u het probleem ook zelf had kunnen oplossen.

Een praktische methode om defecte apparaten te vinden bij een stroomstoring

Controleer of alle groepen in de meterkast zijn uitgeschakeld of dat de zekeringen van de groepen zijn verwijderd. Stap 2: Verwijder alle stekkers uit de stopcontacten uit de gehele woning. Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in de meterkast in.

Stap 4: Plaats elke stekker één voor één weer in het stopcontact en zet ze ook één voor één weer aan. Wacht totdat het apparaat volledig is ingeschakeld voordat u verder gaat naar het volgende apparaat. Als het probleem zich voordoet bij het aanzetten van een specifiek apparaat, is dat apparaat de oorzaak.

Als het probleem zich niet voordoet met de apparaten, dan ligt de oorzaak bij de installatie. In dat geval kunt u het beste een erkende elektricien inschakelen om het probleem voor u te verhelpen. Het is niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan want het werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !