Teamfoto Aannemersbedrijf GLD
Groepenkast Hengelo Wij staan in Hengelo voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg

Groepenkast Hengelo

Zoekt u een vakman die in Hengelo uw groepenkast kan uitbreiden of vervangen? Wellicht heeft u nog niet zo lang geleden nieuwe elektrische apparaten gekocht of is het huidige exemplaar al iets ouder. Allebei zijn ze een goede aanleiding om uw groepenkast aan te pakken.

En de elektriciens van Aannemersbedrijf GLD zijn u daar graag bij van dienst. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via 0314 212 508 of vraag direct een offerte aan via het contactformulier. Wij staan garant voor een groepenkast die perfect werkt en veilig is.

Waarom een groepenkast vervangen in Hengelo?

Veiligheid en gebruiksgemak zijn de twee belangrijkste argumenten voor het vervangen van een groepenkast. Een groepenkast gaat gemiddeld zo'n 15 tot 20 jaar mee. Is uw groepenkast al wat ouder, dan zult u merken dat er sneller ongemak optreedt en er mogelijk een onveilige situatie kan ontstaan.

Soms kunnen schakelaars ontvlammen en weigeren aardlekschakelaars dienst. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties waarbij er brandgevaar en levensgevaar ontstaat. Maar er kan nog meer misgaan.

Een oude groepenkast kan overbelast raken door het groeiende aantal en de toenemende kracht van elektrische apparaten die we gebruiken. Als er meerdere apparaten uit eenzelfde groep op hetzelfde moment worden gebruikt kan dat tot overbelasting leiden. Wat er toe leidt dat er regelmatig stoppen uitslaan.

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? In Hengelo helpt Aannemersbedrijf GLD u graag verder!
Aannemersbedrijf GLD kan u helpen met uw groepenkast in Hengelo

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Hengelo?

Als er bij een aantal groepen overbelasting optreed hoeft dat niet direct te betekenen dat de groepenkast vervangen moet worden. Vaak is uitbreiding van de huidige groepenkast ook een mogelijkheid. Als dat gebeurt, worden er een of meerdere groepen bijgevoegd.

Met deze aanpassing wordt de stroom evenrediger over de groepen verdeeld. En als u geïnteresseerd bent in elektronica die veel stroom verbruiken zoals een jacuzzi of een sauna maken we hiervoor een eigen groep. Hetzelfde doen we wanneer u graag wilt overstappen op elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

Elke woning en ieder pand heeft een groepenkast. Op deze plek komt de stroom het huis binnen en wordt het via verschillende groepen over de woning verspreid. Elke groep levert stroom aan een specifiek deel van de woning.

Wanneer er op hetzelfde moment te veel apparaten uit dezelfde groep worden ingeschakeld, ontstaat er een risico op overbelasting. Zodra er kortsluiting of overbelasting optreed bij een specifieke groep klapt de groepstop uit. Of als deze weigert, de aardlekschakelaar. Het is een veiligheidsvoorziening die ervoor zorgt dat er geen ernstige problemen ontstaan bij overbelasting.

Contact met Aannemersbedrijf GLD voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Hengelo

Wilt u het risico op gevaarlijke situaties terugdringen door uw verouderde groepenkast te laten vervangen? Bent u op zoek naar een manier om het gebruiksgemak van uw elektrische apparaten te vergroten door de groepenkast uit te breiden? Voor al uw benodigdheden in Hengelo kunt u vertrouwen op Aannemersbedrijf GLD. Bel ons op 0314 212 508 of vul het contactformulier in voor een offerteaanvraag.

Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar in Hengelo
Over ons

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.Een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !