Teamfoto Aannemersbedrijf GLD
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg

Groepenkast uitbreiden Hengelo

Is het gewenst om een extra stroomgroep toe te voegen vanwege meer zware apparatuur of een verdeling die niet meer goed werkt? Er zijn een hoop redenen om de groepenkast aan te laten passen. Voor een vlotte, betaalbare en vakkundige uitbreiding van uw groepenkast in Hengelo kunt u vertrouwen op Aannemersbedrijf GLD; de specialist in groepenkasten die u zoekt.

Extra groepen aanleggen Hengelo

Wanneer u overweegt om extra zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, aan te sluiten, kan dit extra belasting veroorzaken voor uw stroomgroepen. Om kortsluiting en overbelasting te voorkomen, kan het noodzakelijk zijn om in dit geval een extra stroomgroep te installeren. Ook wanneer zonnepanelen geactiveerd worden, is een extra groep vereist.

Bij het moderniseren of aanpassen van uw woning in Hengelo kan het plaatsen van een extra groep een goede oplossing zijn. Het is van belang om te begrijpen dat er maximaal vier groepen mogen worden aangesloten onder één aardlekschakelaar. Een toegevoegde taak is ook het plaatsen van een extra aardlekschakelaar.

Is er een noodzaak voor extra groepen of wilt u vakkundig advies hierover? Voor de beste ondersteuning moet u bij Aannemersbedrijf GLD zijn! Inzake groepenkasten beschikken onze vakkundige elektriciens over alle relevante kennis en kunnen zij u voorzien van passende ondersteuning.

Heeft u twijfels over de opties, de noodzaak en de tarieven? Schroom niet om contact op te nemen met Aannemersbedrijf GLD voor opheldering. Indien u ons wilt bereiken, nodigen wij u uit om een bericht achter te laten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag. Mocht u de voorkeur geven aan telefonisch contact, bel dan naar 0314 212 508 voor een directe verbinding.

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? In Hengelo helpt Aannemersbedrijf GLD u graag verder!
Aannemersbedrijf GLD kan u helpen met uw groepenkast in Hengelo

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn meerdere gevallen waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Hengelo een slimme oplossing kan zijn. Bent u al bekend met elektrisch koken en wilt u een grote Amerikaanse koelkast aansluiten in uw keuken? Mogelijkerwijs kan een keukengroep niet meer alle keukenapparatuur van elektriciteit voorzien.

Ook door een hoog elektriciteitsverbruik in uw woning kan het noodzakelijk zijn om uw groepenkast uit te breiden. Een beeld dat vaak voorkomt, is wanneer er gelijktijdig een tv, een muzieksysteem en meerdere (spel)computers worden bediend op dezelfde stroomgroep. Door de groepenkast uit te breiden bij gelijktijdig stroomverbruik, kunt u uw stroomnetwerk efficiënter maken en de belasting verminderen.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Voor het bepalen van het aantal stroomgroepen dat nodig is in uw woning, kijkt u naar uw verbruik en de huidige groepenindeling. Vele woningen zijn voorzien van een stroomgroep die specifieke ruimtes bedient. Bij huizen van nu met veel zware apparaten zult u snel problemen opmerken, zoals in de wasruimte of keuken.

Om vooraf te bepalen hoeveel groepen perfect zijn voor uw woning, is lastig. De omvang van uw huishouden kan van invloed zijn op het aantal stroomgroepen dat nodig is. Bij een groot huishouden zijn op meerdere plekken in de woning vaak meerdere apparaten tegelijk in gebruik.

Onze ervaren monteurs kunnen u assisteren bij het bepalen van het aantal benodigde stroomgroepen en het op de juiste manier verdelen. Wij assisteren u graag bij het efficiënt verdelen van stroomgroepen aangepast aan uw specifieke behoeften. Wees verzekerd van ononderbroken gebruik van uw elektra.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Aannemersbedrijf GLD

Een professionele elektricien kan u helpen bij alle elektra werkzaamheden die nodig zijn. Verzekerd zijn van veilige installatie en een naadloze werking doet u met een ervaren en deskundige specialist. Zo’n vakkundige en deskundige monteur heeft u gevonden met Aannemersbedrijf GLD.

U kunt rekenen op onze expertise bij het op de juiste manier uitbreiden van uw groepenkast in Hengelo. De monteurs van Aannemersbedrijf GLD reageren vlot op uw verzoeken en nemen de tijd om goed te begrijpen wat u wilt. Als u ons nodig heeft, kunt u ons bereiken door te bellen naar 0314 212 508 of het contactformulier in te vullen.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Wellicht wilt u zware elektronische apparatuur laten installeren in uw huis. Denk maar aan een inductiekookplaat, een eigen sauna of een oplaadpunt voor een elektrische auto. Deze apparatuur weegt veel meer dan standaard apparaten als een koelkast of vriezer.

Voor het installeren van deze apparaten is het nodig om niet alleen een extra groep aan te leggen in de groepenkast. Voor krachtstroom is nodig als u een hoogwaardige inductiekookplaat gebruikt. Als u deze apparatuur wilt aansluiten, kunnen wij u ondersteunen met het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je een groepenkast laten aanpassen?

Mocht er behoefte zijn aan meer stroom in uw woning, dan is het mogelijk om extra groepen te laten aanleggen. Er zijn gevallen waarin het vervangen van de groepenkast de verstandigste optie is.

Is het haalbaar om zelf een extra stroomgroep aan te leggen?

Het is erg gevaarlijk om met elektriciteit te werken als je er niet genoeg van afweet. Het is echt niet aan te raden vanuit veiligheidsperspectief in uw woning.

Hoeveel groepen mogen maximaal in de groepenkast gemonteerd worden?

Een maximum van 12 groepen is toegestaan in een groepenkast. Voor elke hoofdschakelaar in de groepenkast geldt een maximum van 4 groepen die mogen worden gemonteerd.

Kunt u een overzicht geven van zware elektrische apparaten?

Een goede aanpak is om zware elektronische apparatuur op aparte groepen aan te sluiten. Apparaten zoals de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven zijn van belang.


Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar in Hengelo
Over ons

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.Een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !