Teamfoto Aannemersbedrijf GLD

Led-verlichting aanleggen in Hengelo

Wij staan in Hengelo voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg

Led-verlichting laten plaatsen door Aannemersbedrijf GLD

Heeft uw verlichting een opfrisbeurt nodig of wilt u duurzame opties toevoegen tijdens uw huisrenovatie? Het plaatsen van Led-verlichting maakt dit op een eenvoudige manier mogelijk. Duurzame verlichting in huis? Led-verlichting is de oplossing.

Voor ondersteuning bij deze kwestie kunt u rekenen op Aannemersbedrijf GLD. We zullen samen de opties bespreken en deze aan u voorleggen. Gezamenlijk zullen we de optimale keuze overwegen. Na overleg zetten wij het plan in werking, zodat uw verlichting er weer jaren tegen kan. Heeft u interesse in de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan contact met ons op via 0314 212 508.

Voordelen van Led-verlichting

Met Led-verlichting kunt u uw energieverbruik bijna 90% verminderen ten opzichte van een gewone gloeilamp. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energiekosten. De levensduur van conventionele verlichting is niet te vergelijken met die van LED-verlichting. Ze geven direct licht, in tegenstelling tot spaarlampen. Daarnaast worden ze lang niet zo warm als gloei- en halogeenlampen.

Led-verlichting laten aanleggen door Aannemersbedrijf GLD

LED verlichting is dé oplossing voor een milieubewuste tuin. Wij staan klaar om u te helpen met het plaatsen van deze energiezuinige lampen! Heeft u de wens om LED verlichting te laten plaatsen in uw huis of tuin? Of kampt u met problemen met uw huidige LED lampen in Hengelo? Ons team van gecertificeerde elektriciens staat klaar om u te ondersteunen bij alle elektrische werkzaamheden. Bel ons op 0314 212 508 voor een snelle en professionele service.

Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar in Hengelo
Over ons

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.Een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !