Teamfoto Aannemersbedrijf GLD
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg
Een professional inschakelen voor krachtstroom aanleggen Redactie, 15 maart 2024
Het aanleggen van krachtstroom is voor de ervaren elektriciens van Aannemersbedrijf GLD een dagelijkse klus.

Heeft u altijd al willen genieten van een ontspannende tijd in uw eigen jacuzzi of sauna?Heeft u behoefte aan een oplaadoplossing voor uw elektrische auto bij uw woning?Zowel voor een rustgevende ervaring in uw eigen jacuzzi of sauna als het opladen van uw elektrische auto heeft u krachtstroom nodig.

Indien u uw apparaten wilt benutten, moet u krachtstroom laten aanleggen. Bij het aanleggen van krachtstroom dient u zorgvuldig te werk te gaan en goed geïnformeerd te zijn. Voor een succesvolle installatie van krachtstroom is het altijd slim om een vakman in te schakelen.

Welke apparaten maken gebruik van krachtstroom?

Om apparaten te laten werken die extra vermogen vereisen, is krachtstroom van 380 volt vereist. Apparaten zoals warmtepompen, enkele elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's maken gebruik van krachtstroom. Als je krachtstroom gebruikt, heb je een speciaal stopcontact met vier draden waar spanning op staat nodig, in tegenstelling tot de gebruikelijke 230 volt.

Waarom uw woning krachtstroom nodig heeft

Als een vakman krachtstroom in uw huis installeert, zal hij verschillende procedures doorlopen. Een monteur plaatst de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Als uw huis nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, moet deze mogelijk worden opgewaardeerd naar een 3-fasen hoofdschakelaar.

Om te garanderen dat de 3-fasen hoofdschakelaar naar behoren functioneert, is het essentieel dat de netbeheerder de aansluiting verzwaart. Wanneer er krachtstroom geïnstalleerd wordt, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn. Bij de aanleg van krachtstroom wordt er altijd nagegaan of de aardlekschakelaar en groep gescheiden zijn.

Indien u een laadpaal wilt gebruiken, moet de kabel meestal naar buiten gebracht worden. Een veelgebruikte methode om de kabel te beschermen, is door middel van een ijzeren omhulsel, wat de prijs wat doet stijgen. Het is van belang om op te merken dat niet alle apparaten krachtstroom nodig hebben, afhankelijk van de vereisten van uw apparatuur.

Wilt u een aanvraag indienen?

Bij het inschakelen van een expert om krachtstroom aan te leggen, is het verstandig om de volgende checklist te volgen. Welke apparatuur in uw huis vereist krachtstroom? Waar wilt u elk apparaat installeren?Hoe ziet uw metersituatie eruit? In welk bouwjaar is uw woning gerealiseerd?

Bij het aanleggen van krachtstroom is het noodzakelijk om een deskundige elektricien in te schakelen. Voor een succesvolle installatie is het noodzakelijk om goed geïnformeerd te zijn en samen te werken met een deskundige professional. Om een gedetailleerde offerte op maat te ontvangen, raden wij u aan contact op te nemen met een professionele elektricien.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !