Teamfoto Aannemersbedrijf GLD

Perilex stekker aansluiten

Wij staan in Hengelo voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg

Perilex stekker aansluiten in Hengelo

Wilt u graag de expertise van een erkende elektricien inroepen voor het aansluiten van een perilex stekker? Ons team van Aannemersbedrijf GLD heeft de kennis en ervaring om u te helpen met al uw elektriciteitsvragen. Bij Aannemersbedrijf GLD staan wij altijd klaar om uw vragen over elektriciteit te beantwoorden. Bel ons op 0314 212 508.

Wat is een perilex stekker?

Voor de meeste huishoudelijke apparaten is de hoeveelheid stroom die gewone stopcontacten leveren (230 Volt) afdoende. Voor kookplaten of andere zware apparaten met een vermogen groter dan 3.86 KWh is een gewoon stopcontact niet bruikbaar. Bij aansluiting van een apparaat met een groot vermogen, kan de groepenkast overbelast raken.

Voor het aansluiten van grotere apparaten wordt een Perilex stekker aanbevolen. Lees verder voor meer informatie over de werking van een Perilex stekker. In plaats van de normale twee gaten, heeft een Perilex wandcontactdoos er vijf. De contactdoos heeft geen 1-fase aansluiting (standaard stopcontact), maar een 2-fase of 3-fase aansluiting.

Bij een 2- of 3-fase aansluiting wordt de stroom dus verdeelt over meerdere fasen, zodat de leiding niet overbelast raakt. Hierdoor is het mogelijk om veilig zwaardere apparaten aan te sluiten. Met de Perilex aansluiting kunt u profiteren van een dubbele hoeveelheid Volt in vergelijking met een standaard stopcontact.

Voor een 2-fase aansluiting heb je een Perilex contactdoos met vijf gaten nodig. Deze aansluiting vereist 1 aardedraad, 2 nuldraden en 2 fasen. Een 3-fase aansluiting vraagt om 1 aardedraad, 1 nuldraad en 3 fasen. Het aansluiten van een Perilex stekker vergt de nodige voorbereiding, vooral bij een 3-fase aansluiting waarbij er sprake is van een hoog vermogen.

Hulp inschakelen in Hengelo van een elektricien

Voor het aansluiten van elektra is het over het algemeen gevaarlijk en wordt het niet aanbevolen om dit zelf te proberen als u er geen verstand van heeft. Weet u niet precies hoe u een inductie kookplaat moet aansluiten? Maak u geen zorgen, onze elektriciens helpen u graag verder. Aarzel niet om ons te bellen met eventuele vragen of om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 0314 212 508.

Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar in Hengelo
Over ons

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.Een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !