Teamfoto Aannemersbedrijf GLD
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg

Krachtstroom aanleggen in Hengelo

Indien u overweegt om over te stappen op het koken op een elektrische kookplaat of als u een laadpaal bij u thuis wilt installeren, staan wij voor u klaar. Indien uw energiebehoefte hoger is dan het vermogen van een gemiddelde aansluiting. Onze professionals helpen u graag bij het aanleggen van krachtstroom en een 3-fase aansluiting in Hengelo.

Het verschil tussen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting

Vaak worden krachtstroom en een 3-fasen aansluiting gebruikt om hetzelfde aan te duiden. Er is een klein verschil tussen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting. Krachtstroom is primair bedoeld voor het voeden van zeer zware machines. Wanneer er gesproken wordt over krachtstroom in woonhuizen, betreft dit vrijwel altijd een 3-fasen aansluiting.

Bij een 3-fasen aansluiting kunt u rekenen op een stroomsterkte van 25 ampère, die verdeeld is over drie fasen. Hierdoor wordt de groepenkast nu voorzien van een elektrische spanning van drie keer 230 volt, in plaats van de gebruikelijke een keer 230 volt. Door deze extra spanning kunt u nu apparaten gebruiken die meer energie vereisen.

Als alternatief kunt u denken aan een bubbelbad, sauna of inductiekookplaat. Een gangbare 1-fase aansluiting zou direct overbelast raken door dergelijke apparaten. De verdeling van de stroomvoorziening over 3 fasen zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.

Het aanleggen van krachtstroom is voor de ervaren elektriciens van Aannemersbedrijf GLD een dagelijkse klus.

Krachtstroom aanleggen bovenop een 3-fasen aansluiting

Als u van plan bent om hele zware machines te gaan gebruiken, dan is het noodzakelijk om krachtstroom naast een 3-fasen aansluiting te hebben. Voor deze apparaten is niet alleen een grotere energiebehoefte nodig, maar ook een hogere stroomspanning. Voor deze machines is de gebruikelijke 230 volt spanning die we voor onze huishoudelijke apparaten gebruiken niet voldoende.

Bij krachtstroom wordt er een spanningsniveau van 400 volt gehanteerd. Pas nadat uw groepenkast gereed is gemaakt, kunt u krachtstroom gebruiken. Alleen als dit is afgerond, kunnen de zware machines worden ingeschakeld.

Aanpassingen van netbeheerder nodig?

Zowel een elektricien als uw netbeheerder zijn van groot belang bij het verkrijgen van krachtstroom of een 3-fasen aansluiting. Als u uw aansluiting wilt verzwaren, kunt u dat hier kenbaar maken. Het is van essentieel belang dat er zich een 3-fasen hoofdschakelaar bevindt in de groepenkast.

Mocht er nog geen schakelaar aanwezig zijn, dan kan Aannemersbedrijf GLD dit voor u regelen. Daarnaast moeten apparaten met krachtstroom of een 3-fasen aansluiting worden aangesloten op het noodzakelijke Perilex stekkersysteem en de bijbehorende stopcontacten. Het stekkersysteem zorgt ervoor dat de spanning evenredig verdeeld wordt over de verschillende fasen.

Hulp inschakelen van Aannemersbedrijf GLD

Bij Aannemersbedrijf GLD nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor uw nieuwe aansluiting en zorgen wij dat alles in orde is. Of het nou gaat om een krachtstroom, een 2-fasen of een 3-fasen aansluiting. U kunt ons bellen op 0314 212 508 voor al uw vragen.


Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar in Hengelo
Over ons

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.Een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor krachtstroom aanleggen?

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !