Teamfoto Aannemersbedrijf GLD
Stroomstoring Hengelo Wij staan in Hengelo voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg

Stroomstoring Hengelo

Heeft u te kampen met stroomuitval in Hengelo en heeft u met spoed hulp nodig? Onze elektriciens zijn snel ter plaatse, zelfs bij dringende elektrische problemen! Onze deskundige personeel heeft binnen de kortste keren de bron van uw stroomstoring ontdekt en hersteld.

Wij weten hoe ongemakkelijk het kan zijn om zonder stroom in huis te zitten. De koelkast werkt niet, u kunt niet werken op de computer en misschien werkt zelfs de verwarming niet. Onze storingsmonteurs zijn altijd mobiel en arriveren snel op de stoep.

Heeft u direct hulp nodig van een elektricien voor een stroomstoring in Hengelo? Bel naar 0314 212 508 om direct een medewerker aan de lijn te krijgen. Zo bent u snel weer voorzien van de belangrijkste voorzieningen in uw huis!

Elektra storing Hengelo snel verholpen

Als we op de hoogte worden gebracht van een elektra storing in Hengelo, zijn we er snel bij om deze snel op te lossen. Het is erg ongemakkelijk als de stroom uitvalt, dat begrijpen wij bij Aannemersbedrijf GLD als geen ander. Hoe korter de storing duurt, hoe sneller u weer bezig kunt zijn met uw eigen zaken.

Het is niet altijd mogelijk om elke storing direct aan te pakken, dat is jammer genoeg. Het kan voorkomen dat de oorzaak van het probleem wat lastiger te achterhalen is of dat het ineens veel drukker is dan normaal. Maar u kunt er op rekenen dat wij alles doen om u zo snel en goed als mogelijk is te helpen.

Stekkerproef

Kortsluiting wordt weleens onterecht verward met een stroomstoring. Hier zit het mankement niet in de stroomtoevoer of -verdeling. Het voorkomen van kortsluiting is vaak te wijten aan een specifiek apparaat.

Ontdek of er kortsluiting is door een stekkerproef uit te voeren en los het probleem snel zelf op. Met een stekkerproef kunt u eenvoudig de oorzaak van het probleem isoleren. Meer weten over het uitvoeren van een stekkerproef? Klik hier voor de uitleg.

Hulp nodig bij een stroomstoring? Aannemersbedrijf GLD helpt u verder in Hengelo!

Spoed storingsdienst Aannemersbedrijf GLD

Bij ons bedrijf staat er altijd een spoeddienst paraat voor storingen. Bij Aannemersbedrijf GLD kunt u erop rekenen dat de storing direct wordt aangepakt en verholpen door onze efficiënte storingsmonteurs. Bij Aannemersbedrijf GLD duurt het nooit lang voordat de storing is gelokaliseerd en verholpen.

Als het ons niet mocht lukken om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Wij hebben een netwerk van snelle elektriciens die direct beschikbaar zijn om u te helpen met deze klus die u aan hen kunt toevertrouwen. Twijfel niet en bel met spoed 0314 212 508 voor directe hulp bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

Er zijn diverse mogelijke oorzaken voor stroomstoring in uw huis. Hierdoor kan het lastig zijn om zelf te ontdekken waar de storing vandaan komt en hoe deze verholpen kan worden. Als u snel en effectief geholpen wilt worden, is het verstandig om alvast enkele dingen zelf te onderzoeken.

Doe als eerste stap een stekkerproef. Indien de groep is uitgevallen, haal dan eerst alle stekkers uit het stopcontact en probeer de groep opnieuw in te schakelen. Als dit lukt kunt u de stekkers één voor één weer in het stopcontact doen, tot de groep uitvalt.

Als dit geen uitkomst biedt of als de stroom helemaal uitvalt? Zie ook even of uw buren nog elektriciteit hebben. Indien uw buren ook zonder stroom zitten, kan het probleem weleens bij de netbeheerder liggen.

Indien de stroomstoring voortkomt uit de acties van de netbeheerder, kan een elektricien u helaas niet van hulp voorzien. Maak een melding bij de netbeheerder en het is daarna enkel een kwestie van afwachten totdat de stroom weer hersteld is. Het enige wat nu rest is rustig afwachten totdat de stroom weer werkt.

Laat Aannemersbedrijf GLD uw stroomuitval oplossen

Krijgt u te maken met een uitgevallen groep of zelfs met een volledige stroomstoring? En ligt het probleem niet bij een aangesloten apparaat of de toevoer vanuit de netbeheerder? Onze bekwame elektriciens van Aannemersbedrijf GLD zijn direct paraat voor uw hulpvraag.

Onze storingsdienst is voortdurend onderweg om snel ter plekke te zijn bij urgente problemen. Bel meteen naar 0314 212 508, zodat onze monteur snel ter plaatse kan zijn om uw stroomvoorziening te herstellen. U kunt ervan uitgaan dat u snel weer stroom in uw huis heeft.

Veel gestelde vragen

Wat is de maximale tijd dat een koelkast koel blijft zonder stroom?

Per koelkast kan het sterk verschillen, maar over het algemeen blijven de meeste koelkasten wel 12 tot 24 uur koud. Beperk het openen van de koelkastdeur tot een minimum om de koelte te behouden.

Hoe lang kan een vriezer zonder stroom?

Diepvriesproducten zijn tot ongeveer 24 uur goed bevroren in een vriezer zonder stroom. Om de kou zo lang mogelijk te behouden, moet de vriezer niet geopend worden.

Welke eigen maatregelen kan ik treffen bij een stroomstoring in mijn woning?

Als er een stroomstoring optreedt, kunt u het beste als eerste een stekkerproef doen. Vergeet niet om te controleren of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan worden gezet en of uw buren nog stroom hebben.

Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar in Hengelo
Over ons

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.Een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !