Teamfoto Aannemersbedrijf GLD

Verduurzaming in Hengelo

Wij staan in Hengelo voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg

Met welke verduurzamingsopties kan Aannemersbedrijf GLD helpen?

Voor het verduurzamen van je huis zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar. Vaak is het raadzaam om een elektricien in te schakelen voor de installatie. Als je je woning wilt verduurzamen, kun je overwegen om een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting te installeren. Bij het plaatsen van deze verduurzamingsopties kunnen er soms aanpassingen vereist zijn aan de groepenkast.

Wanneer je ervoor kiest om bepaalde onderdelen in je huis duurzamer te maken, kun je ook op de kosten besparen. Het installeren van een elektrische kookplaat in plaats van een gasfornuis zorgt voor besparingen op de energierekening. Bij een gasfornuis gaat er veel gas verloren, terwijl het rendement van een inductiekookplaat varieert van 80% tot 90%.

Aanpassingen nodig?

Zijn er aanpassingen nodig aan de groepenkast of moet er krachtstroom worden aangelegd? Voor advies over welke optie het meest geschikt is voor uw situatie, kunt u altijd rekenen op Aannemersbedrijf GLD. Bij Aannemersbedrijf GLD kunt u terecht met al uw vragen. Bel ons op 0314 212 508.

Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar in Hengelo
Over ons

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.Een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !