Teamfoto Aannemersbedrijf GLD
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg

NEN-keuring Hengelo

Bent u op zoek naar professionele hulp voor uw NEN-keuring in Hengelo? Heeft u een betrouwbare partij nodig voor uw NEN-keuring? Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar. Laat onze professionele monteurs de keuring uitvoeren en problemen direct oplossen.

Wat is een NEN-keuring?

Door periodiek diverse NEN-keuringen uit te voeren, wordt de veiligheid van installaties en apparatuur gecontroleerd. Bij de NEN-3140 en de meeste andere NEN-keuringen is er vaak een zakelijke connectie. Er is ook verschil in laagspanning, zoals NEN-1010 of NEN-4010, en hoogspanning zoals NEN-3840.

Van de verschillende normen is de NEN-1010 essentieel voor particuliere woningen. Dankzij onze expertise als elektricien voert Aannemersbedrijf GLD deze taak snel en efficiënt voor u uit. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Bel dan naar 0314 212 508.

NEN-1010 keuring in Hengelo

De NEN-1010 keuring betreft het controleren van bestaande elektrische installaties op laagspanning. De norm geldt eveneens voor installaties in een reguliere woning. Bij de NEN-1010 normen wordt de nadruk gelegd op veiligheid en het reduceren van brand- en elektrocutiegevaar.

Bij inspecties en keuringen voor projectafsluitingen wordt doorgaans deze norm gehanteerd. De norm die wordt gecontroleerd bij keuringen van elektrische installaties, bijvoorbeeld voor de overdracht van een woning, is deze standaard. De NEN-1010 wordt al jarenlang gezien als de norm in de laagspanning, waardoor de meeste installaties aan deze norm zullen voldoen.

Naast de NEN-1010 is er de NEN-4010 norm, die eigenlijk een begrijpelijker versie van de NEN-1010 is. Bij keuringen geldt niet de NEN-4010 norm als standaard. Deze norm heeft vooral tot doel om de NEN-1010 installatie normen toegankelijker te maken voor monteurs.

NEN-3140 keuring in Hengelo

Met de NEN-3140 keuringen wordt vooral gekeken naar bedrijfsmatige zaken en dient als bewijs dat een werkgever voldoet aan de relevante regels. De richtlijnen van de NEN-3140 zijn vooral gericht op de realisatie van nieuwe installaties. Het is van groot belang om deze normen te respecteren bij het installeren van zwaardere apparatuur in huis, zoals zonnepanelen.

Doorgaans hebben consumenten weinig te maken met NEN-3140 keuringen. Maar als werkgever is deze keuring periodiek uitvoeren een heuse meerwaarde. Voor het inspecteren van uw installaties conform de NEN-3140 normen, kunt u terecht bij Aannemersbedrijf GLD.

Bij de NEN-3140 keuringen ligt de nadruk vooral op bedrijfsvoering en zijn bijvoorbeeld nodig om aan te tonen dat een werkgever aan de relevante voorschriften voldoet. Vooral bij het voltooien van nieuwe installaties zijn de NEN-3140 normen van belang. Dit moet ook worden opgevolgd bij het installeren van zwaardere apparatuur in huis, zoals zonnepanelen.

Als consument zult u niet zo vaak in aanraking komen met NEN-3140 keuringen. Als werkgever is het laten uitvoeren van deze keuring op regelmatige basis van grote meerwaarde. Daarom staan de elektriciens van Aannemersbedrijf GLD voor u klaar om uw installaties te inspecteren volgens de NEN-3140 normen.

Het aanleggen van krachtstroom is voor de ervaren elektriciens van Aannemersbedrijf GLD een dagelijkse klus.

Wanneer een NEN-keuring?

Wanneer er substantiële veranderingen in de elektrische installatie worden aangebracht, is het als particulier belangrijk een NEN-keuring te laten uitvoeren. Het installeren van krachtstroom of extra groepen vereist een keuring. Bij de aankoop van een nieuwe woning is het altijd verstandig om een keuring te laten uitvoeren.

Werkgevers hebben baat bij het regelmatig laten uitvoeren van NEN-keuringen. Hiermee kunt u aantonen dat u altijd voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Ook draagt dit bij aan uw status bij bepaalde verzekeringsmaatschappijen en verbetert u de veiligheid voor uw medewerkers en klanten.

Schakel Aannemersbedrijf GLD in voor uw NEN-keuring

Bij ons kunt u rekenen op ervaren specialisten die u kunnen helpen met het inspecteren en eventueel aanpassen van uw installatie. Onze bekwame professionals zijn beschikbaar om u te helpen met het controleren en eventueel aanpassen van uw installatie. Wij staan garant voor een veilige en efficiënte werking van uw installatie.

Als u een inspectie wilt inplannen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem gerust telefonisch contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Als u wilt dat wij met u in contact komen, vul dan ons contactformulier in op de website.

Veel gestelde vragen

Is het laten uitvoeren van een NEN-keuring verplicht? Een NEN-keuring hoeft niet verplicht te worden uitgevoerd in Nederland. Wel kunnen bijvoorbeeld verzekeraars een keuring eisen voor deelname en vergroot u de veiligheid van uw installaties.

Als mijn elektrische voorzieningen worden afgekeurd, welke stappen moet ik dan ondernemen?

Na afkeuring van de inspectie dienen er aanpassingen te worden verricht in de elektrische installatie. Voor dit werk kunt u rekenen op de expertise van Aannemersbedrijf GLD.

Wie heeft de bevoegdheid om NEN-keuringen uit te voeren?

NEN-keuringen mogen worden uitgevoerd door een NEN keurmeester. Hier hebben we iemand die gecertificeerd is voor de specifieke NEN norm die gecontroleerd moet worden.

Heb ik de mogelijkheid om de echtheid van een NEN-certificaat te verifiëren?

U kunt de echtheid en geldigheid van NEN-certificaten zelf controleren. Controleer of het NEN certificaat legitiem is door de QR-code te scannen.


Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar in Hengelo
Over ons

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.Een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor keuring elektrische installaties?

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !