Teamfoto Aannemersbedrijf GLD
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg
Hoe kunt u overbelasting van de elektriciteit herkennen Redactie, 28 juni 2024
Aannemersbedrijf GLD: uw elektricien in Hengelo en omgeving!

De groepenkast kan maximaal 3. 600 Watt aan stroom leverenWat gebeurt er als er meerdere apparaten op dezelfde groep zijn aangesloten en deze vragen meer stroom dan toegestaan?In dat geval zullen de stoppen doorslaan als alle apparaten tegelijkertijd aan staan

Als de hoeveelheid gevraagde stroom hoger is dan het maximum vermogen, kan de groep overbelast raken. Als er één groot apparaat is dat te veel stroom nodig heeft, kan dit leiden tot overbelasting van de groep. Als de elektriciteit overbelast raakt, kunnen de draden en stekkers warm worden wat kan leiden tot brand.

Wanneer het maximale vermogen is bereikt, zal de groep automatisch worden uitgeschakeld om overbelasting te voorkomen. Hierdoor bent u beschermd tegen overbelasting, wat zorgt voor een veilig gevoel. Door extra groepen aan de groepenkast toe te voegen, verdeelt u de apparaten over meerdere groepen en voorkomt u overbelasting.

Kies voor veilig koken met een inductie kookplaat

Een energiebewuste keuze voor elektrisch koken is inductie. Hoewel deze kookplaat veel stroom vraagt, gaat er nauwelijks energie verloren tijdens het kokenproces. Daarentegen gaat er bij gas veel meer gas verloren in vergelijking met inductie.

Laat een gecertificeerde elektricien uw groepenkast aanpassen bij plaatsen van zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen op uw dak wilt laten plaatsen, kan het soms vereist zijn om uw groepenkast uit te breiden. Of er sprake is van de noodzaak tot uitbreiding hangt af van het soort omvormer dat bij de panelen hoort. Anders dan wat veel mensen denken, wordt bepaald of uw groepenkast moet worden uitgebreid door het type omvormer en niet het aantal panelen.

Laat uw elektrisch systeem upgraden door een gecertificeerde elektricien

Indien u regelmatig problemen ondervindt met stroomstoringen als gevolg van overbelasting op de groepenkast?In dat geval is het verstandig om de groepenkast uit te breiden met hulp van een erkende elektricien. Waag deze klus niet zelf, want het werken met elektriciteit kan risico's met zich meebrengen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !