Teamfoto VERTEC TECHNIEK
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging Harderwijk

Duurzamer wonen wat kunt u doen

Redactie hengelo-elektricien.nl, 13 juli 2024
VERTEC TECHNIEK: de ervaren elektricien voor Hengelo en omliggende gebieden!

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken, of het nu gaat om kleine of grote veranderingen. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er veel opties waar de elektricien u mee kan assisteren. U kunt ervoor kiezen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten plaatsen.

Hoe kan de elektricien u helpen bij het verduurzamen van uw huis?

Denkt u erover om uw verlichting te updaten of gaat u uw huis in de nabije toekomst renoveren?Dit is de ideale gelegenheid om de verlichting in uw woning duurzamer te maken. Vernieuw uw verlichting door het plaatsen van Led-verlichting in elke ruimte van uw huis.

Met Led-verlichting kunt u uw energiegebruik drastisch verminderen, tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen op uw energierekening, wat voor iedereen een positief effect heeft. Led-verlichting heeft ook een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken als duurzame keuze voor uw woning: wat zijn de voordelen?

In elk huis is het mogelijk om elektrisch te koken, maar vaak moeten er wel wat aanpassingen gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de meterkast of aan de toevoer van stroom. Voor het gebruik van de kookplaat moet de meterkast voldoende stroom kunnen genereren.

Om te voorkomen dat de stroom uitvalt, kunt u een elektricien inschakelen om dit allemaal voor u te regelen. Om problemen te voorkomen, is het verstandig om een elektricien te raadplegen die dit allemaal voor u kan regelen. Bij het koken op gas gaat er wel elektriciteit verloren, terwijl dit niet het geval is bij elektrisch koken.

Zonnepanelen: de duurzame oplossing voor uw woning

Zonnepanelen op het dak plaatsen is een effectieve manier om uw huis duurzamer te maken. Voor een duurzaam huis kunt u beginnen met het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Zo moet het dak in goede staat zijn om de panelen te kunnen dragen en moet er worden uitgezocht welk type bij uw huis past.

Voor het plaatsen van zonnepanelen heeft u gemiddeld 15 panelen nodig, afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. U kunt verwachten dat uw investering in zonnepanelen zichzelf terugverdient binnen een periode van 6 tot 8 jaar. Het is van belang om te bedenken dat de zonnepanelen onderhoud behoeven om zo veel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over VERTEC TECHNIEK

VERTEC TECHNIEK is uw betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Onze expertise leidt altijd tot een professioneel eindresultaat, iets waar we trots op zijn. Of uw project nu omvat: een complete elektrotechnische installatie, verlichtingsoplossingen of zelfs een enkele wandcontactdoos, bij VERTEC TECHNIEK vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw elektrische uitdagingen. Onze oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals nieuwbouw, renovatie, inspecties en we bieden tevens persoonlijk advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor u kunnen creëren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!