Teamfoto Aannemersbedrijf GLD
Rookmelder plaatsen Hengelo Wij staan in Hengelo voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Hengelo, hoofdvestiging 's-Heerenberg

Rookmelder plaatsen Hengelo

Waarom rookmelder plaatsen?

De Brandweer benadrukt het belang van rookmelders bij het redden van levens. Wanneer het alarm van de rookmelder afgaat, blijft er nog maar drie minuten over om te ontsnappen. Rookmelders zijn verplicht op elke verdieping in huis. Ze gaan gemiddeld tien jaar mee.

Het installeren van rookmelders is van groot belang om levens te redden bij brand. Plaats zelf eenvoudig de meeste rookmelders dankzij de sterke plakkers die eraan bevestigd zijn. Er zijn diverse varianten rookmelders verkrijgbaar, in diverse soorten en prijsklassen. Zorg ervoor dat je altijd kiest voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604, ongeacht welke variant je kiest.

Wist u dat:

  • Het reukvermogen wordt uitgeschakeld tijdens het slapen, waardoor u geen rook kunt ruiken?
  • Indien u slaapt, is uw reukorgaan niet actief en kunt u geen rookgeur opmerken?
  • Is het sinds 1 juli 2022 een vereiste om op elke verdieping in huis rookmelders te hebben?

Aannemersbedrijf GLD de ervaren elektricien voor het plaatsen van rookmelders in huis

De beste plek voor een rookmelder

Vergeet niet rookmelders te plaatsen in de hal en op de overloop. Dit is vaak de route om te vluchten bij brand. Het is aan te bevelen om te kiezen voor gekoppelde rookmelders en om deze ook te installeren bij de keuken en in de slaapkamers. Heb je in de woonkamer een open haard of kachel? Moet je je e-bike of accu opladen in de garage aan huis? Zorg ervoor dat je altijd een goed werkende rookmelder hebt die jou tijdig op de hoogte stelt bij mogelijke problemen.

Onderhoud aan rookmelders

Laat de rookmelder een waarschuwingssignaal horen, zelfs zonder rook of brand? Bij een onnodig alarmsignaal van de rookmelder, is onderhoud wellicht nodig. Check of de batterij wellicht moet worden vervangen en maak de rookmelder schoon met behulp van een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Hengelo

Wilt u ervoor zorgen dat de rookmelders in uw woning correct worden geïnstalleerd? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf GLD. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van de rookmelders? [Bedrijfsnaam] staat klaar om u te helpen. Indien u ons wilt bereiken en uw vragen wilt stellen, kunt u ons contacteren op 0314 212 508.

Aannemersbedrijf GLD staat voor u klaar in Hengelo
Over ons

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.Een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0314 212 508

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Aannemersbedrijf GLD

Problemen met je dak? Aannemersbedrijf GLD biedt meer dan 15 jaar ervaring in reparatie, isolatie en onderhoud. Vertrouw op eerlijk advies en professioneel vakmanschap voor het comfort en behoud van je dak.


Een goed en betrouwbaar dak is essentieel voor comfort en gemoedsrust. Wanneer er problemen ontstaan, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staat Aannemersbedrijf GLD klaar om je te helpen met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerkzaamheden. Met hun nadruk op eerlijk advies en klantgerichte aanpak, kun je erop vertrouwen dat je dak in goede handen is. Of het nu gaat om reparaties, isolatie of onderhoud, bij Aannemersbedrijf GLD ben je aan het juiste adres!


Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf GLD:
Ervaring en Expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt Aannemersbedrijf GLD over de kennis en vaardigheden om jouw dakwerkzaamheden professioneel uit te voeren.
Eerlijk Advies: Bij Aannemersbedrijf GLD krijg je eerlijk advies op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en situatie en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.
Allround Service: Of het nu gaat om een kleine reparatie, dakisolatie of regelmatig onderhoud, Aannemersbedrijf GLD staat voor je klaar met een uitgebreid scala aan diensten.
Betrouwbaarheid: Dankzij hun betrouwbare aanpak kun je vertrouwen op duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen voor een langdurig resultaat.


Reviews van Aannemersbedrijf GLD

Door Marina van Laake
Op 8 april 2024
10

Snelle en adequate hulp bij mijn probleem met de Electra. Was voor mij geen spoedklus toch dezelfde avond nog opgelost. Heel fijn.

Door koert bos
Op 28 maart 2024
10

Vriendelijk en vakkundig personeel ben zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden

Door Lammerts
Op 12 december 2023
10

Bedankt voor de goede service alle lekkages zijn verholpen. Ook was prijstechnisch alles netjes in orde! Een aanrader !